Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Sep. 2020

Projekt Akademija 2020 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade v novinarstvu

Inštitut IRDO skupaj s partnerji, Društvom novinarjev Slovenije in Univerzo v Mariboru, v letu 2020 izvaja projekt Akademija 2020 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade v novinarstvu.

Namen projekta je mlade seznaniti z družbeno in osebno odgovornostjo ter jih povezati s svetom medijev in novinarstva.

Predstavitev projekta in dosedanjega dela Inštituta IRDO na tem področju bo v torek, 6. oktobra 2020, od 10. do 12. ure v prostorih Univerze v Mariboru.

Mladi se lahko vključijo v projekt Akademija 2020 in 4 – dnevno usposabljanje o  družbeni in osebni odgovornosti, sodobnem medijskem in novinarskem svetu, učinkovitem vodenju in trajnostnem razvoju ter karierni orientaciji. Vsak udeleženec bo na koncu usposabljanja pridobil/-a certifikat Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj.

Program je namenjen mladim od 18. do 30. leta starosti in je brezplačenUsposabljanje bo potekalo v mesecu novembru 2020.

Prijave sprejemajo do 3. novembra 2020 na e-naslov info@irdo.si.

Uradno vabilo, celoten program in prijavnico najdeš tukaj.

Vir in foto: Inštitut IRDO

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14957

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino