Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Dec. 2018

Računajte na nas 2018!

Društvo IndiJanez je v septembru 2018 organiziralo 3. festival ustvarjalnosti, veščin in inovativnosti mladih - “Računajte na nas!”, ki je namenjen predstavitvi mladinske kulture v Mariboru. Mladim daje priložnost, da se skozi svoje delo, projekte in izdelke predstavijo širši javnosti, spoznajo različne ustvarjalne tehnike in poklicne usmeritve, se mrežijo, posledično pa vplivajo na javno podobo mladostnikov v Občini Maribor s predstavitvijo mladinskega sektorja in s povezovanjem z lokalno skupnostjo.

V okviru festivala je v fotografski objektiv udeležence dogodka in njihove izdelke ujela mlada nadobudna fotografinja Ivana Frajman in pripravila fotografske razstave, ki so do konca decembra na ogled v MC Pekarna, Domu Danice Vogrinec Pobrežje in Domu starejših občanov Tezno.

Več

Vir: Društvo IndiJanez

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78443

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino