Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jun. 2021

SCI tabori z Zavodom Voluntariat in kaj je SCI !

Zavod Voluntariat vas vabi, da si poletne mesece popestrite z izkušnjo na SCI taboru. SCI je mednarodna prostovoljska mreža, katere branže in partnerske organizacije delujejo po celem svetu, največ pa jih je v Evropi. Trenutno je odprta sezona SCI poletnih kratkoročnih taborov po Sloveniji ter drugod po svetu (večinoma v Evropi). Tabori trajajo od enega do treh tednov. 

Na Facebook strani vsak teden objavijo izbor nekaj taborov. Veliko več pa jih najdete na portalu SCI, kjer lahko izberete po državi, obdobju ter tematiki. Pri udeležbi na taboru boš pridobil veliko novih poznanstev, znanj in izkušenj. Hkrati pa boš naredil/a nekaj koristnega za lokalno skupnost. Več informacij o pogojih udeležbe pa se nahaja na njihovi spletni strani.

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72308

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino