Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Jun. 2021

Snovali projektne ideje

Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) je gostil udeležence in udeleženke Projekta Socialna aktivacija, ki ga izvaja Šolski center Slovenske Konjice – Zreče.

Ta vsebinsko zajema tudi spoznavanje institucij v lokalnem okolju, saj je namen vključene čim bolj opolnomočiti in osamosvojiti v njihovem poklicnem in vsakdanjem življenju. V MCDD so jim predstavili njihovo delovanje in aktivnosti, ki jih izvajajo.

Karmen Kukovič, strokovna sodelavka Regionalnega stičišča NVO savinjske regije Novus, je z njimi izvedla tudi delavnico zasnove projektne ideje. Nastale so zasnove treh zanimivih projektov.

Vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60606

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino