Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Apr. 2020

Na pijačo z županom

Mladinski center Ormož  vsako leto poskrbi za srečanje mladih z lokalnimi odločevalci. Letošnje načrte je zaznamovala pandemija koronavirusa. Ugotavljajo, da mladi prepoznavajo pomen takih srečanj, zato so združili moči s Klubom Ormoških Študentov in organizirali spletni pogovor v živo. Vabljeni v torek, 21. aprila zvečer ob 19. uri na Facebook in spremljajte pogovor Na pijači z županom - v živo.

Gostje pogovora bodo župan Občine Ormož, Danijel Vrbnjak in predstavniki organizacij, ki delajo z mladimi in za mlade. Teme pogovora bodo:

  • Kako živijo mladi v ormoški občini?
  • Kakšne so možnosti za izobraževanje, preživljanje prostega časa, druženje? In kakšne za zaposlitev, stanovanje?
  • Kakšen je položaj organizacij, ki delajo z mladimi in za mlade?
  • Kaj se obeta v prihodnje? Kakšne posledice lahko pričakujemo zaradi ukrepov omejevanja širjenja COVID-19?
  • Kako se mladi počutite v svojem lokalnem okolju? Ali mislite, da je za vas dovolj poskrbljeno? Kaj bi se dalo narediti, da bi prihodnost bila še lepša in boljša?

Vprašanja in komentarje gostom pogovora boste lahko zastavljali v FB komentarjih v torek zvečer ob 19.00 v živo. Vabljeni!

Vir in foto: Mladinski center Ormož

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82760

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino