Zabava in prosti čas

Spletne delavnice filmskega ustvarjanja

26. 5. 2020 avtor: Uredništvo

Uporabljaš kamero za pripovedovanje zgodb svojega življenja in skupnosti? Sanjaš, da bi postal_a novinar_ka ali filmsk_a ustvarjal_ka? Želiš posneti kratki film, vendar ne veš, kje začeti? Morda že delaš na projektu in bi rad_a razpravljal_a o njem in dobil_a povratne informacije? Pridruži se tedenskim srečanjem o različnih vidikih filmskega ustvarjanja! 

DZMP Luksuz produkcija vabi mlade (15 – 29 let), da se pridružijo tedenskim spletnim srečanjem filmskih navdušencev in navdušenk!  Na srečanjih se boste pogovarjali o teoretičnih in praktičnih vidikih filmske produkcije in si  pobližje ogledali primere iz zgodovine filma. Znanje iz teorije boste uporabili in preizkusili pri svojih lastnih filmskih poizkusih. Teme, ki se obravnava v okviru delavnic so: 

Prvo srečanje bo 28.5.2020 ob 16:00, potekala bodo tedensko preko platforme Jitsi Meet.  Povezavo do srečanja boste dobili po prijavi. 

Informacije in prijaveluksuz.database@gmail.com. Prijava naj vsebuje: ime, priimek, starost, kraj bivanja in par besed o tem, zakaj bi se pridružil_a delavnici.

Vir in foto: DZMP Luksuz produkcija