Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jun. 2021

Spletni tečaj E-tick je bil nominiran za nagrado na GENE Global Education Award

Spletni tečaj E-tick - tečaj o etični komunikaciji, ki ga je pripravil Zavod Voluntariat s partnerskimi organizacijami Comhlamh, INEX SDA, FOCSIV in Društvom Humanitas v okviru programa ERASMUS+, Strateška partnerstva, je bil nominiran za GENE GE award. E-tick je pridobil potrdilo o kakovosti v globalnem izobraževanju - Certificate Exemplifying Quality in Global Education.

Za pridobivanje nagrade se upoštevajo naslednji kriteriji: poudarek na pravičnosti, medsebojni povezanosti globalno in lokalno, poudarek na kakovosti učenja v drugih evropskih državah, pedagoški pristop, aktivnost in udeležba ter ključne vloge vseh, ki sodelujejo v iniciativi.

Če bi se želeli poglobiti v tematike etične komunikacije in globalnega učenja, vas vabijo k opravljanju brezplačnega spletnega tečaja. Po opravljenem tečaju pridobite tudi certifikat.

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10009

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino