Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Jul 2019

StopTrik kino 2017&2018 ponovitev na Lentu

Galerija K18 je bila letošnje novo nevladniško prizorišče Festivala Lent. Vsak večer se je v galeriji predvajala izbrana animacija Mednarodnega filmskega festvaial StopTrik. Postregli so z izjemnimi animacijami, ki so na zadnjih dveh edicijah festivala prejele nagrade občinstva ali posebne omembe.

Pročelje Galerije K18 že leta služi kot platforma za raznolike intervencije in kreativne posege v javnem prostoru. V času festivala jo je preoblikovala koroška skupina ustvarjalcev Gangl Production. Ekipa je specializirana za video produkcijo, 3D animacijo, glasbo, zvočne efekte in video mapping. V digitalin animaciji so bili uporabljeni deli stop animacij, ki so bile v dvanajstih dneh predvajane v galeriji. Nekateri govorijo, da je bil to mini spektakel, drugi da zvezda severnica mračne Koroške ceste. Priporočamo ogled tukaj.

Vir in foto: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

20176

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino