Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jul. 2020

Učinki mladinskega dela: Peter Knific, mladinski delavec

Na Mladinskem svetu Slovenije so v sodelovanju s Socialno akademijo, Mrežo MaMa, Zavodom Nefiks in Zvezo Tabornikov Slovenije pričeli s promocijo učinkov mladinskega dela.

Ena izmed aktivnosti so kratki promocijski videi, s katerimi želijo širši javnosti predstaviti različne učinke mladinskega dela ter pomen učinkov na posameznika in družbo. S tem želijo dvigniti ugled in vidnost mladinskega dela ter mladinskih delavcev.

Prvi, ki je svojo zgodbo z mladinskim delom delil in predstavil, kaj vse mu je delo prineslo, je voditelj usposabljanj, animator, gasilec, skavt, mladinski delavec Peter Knific.

Vir: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29069

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino