Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Jun. 2019

Mednarodna konferenca: Kultura brez meja v šolah

V sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica in 14. partnerji iz Latinske Amerike, Afrike in Evrope, društvo Humanitas organizira prvo izmed sedmih mednarodnih konferenc v okviru projekta Culpeer4Change. Mednarodna konferenca medkulturnosti, umetniških pristopov v izobraževanju in globalnega učenja, bo 21.6. od 9.00 do 17.00 v prostorih Kulturnega centera Mostovna v Novi Gorici.

Konferenca je namenjena odločevalcem, ki si želijo sprememb na področju izobraževanja, nevladnim in mladinskim organizacijam, šolam, ki prepoznajo potencial v uvajanju umetniških pristopov, medkulturnosti in globalnega učenja v izobraževanje in vzgojo ter vsem mladim, ki so ključni nosilci sprememb na bolje za vse.

Prijavite se na tej povezavi do 16. 6. 2019. Število mest je omejeno, udeležba na konferenci brezplačna.

Podrobnejši program konference najdete tukaj, dodatne informacije pa na: Mateja.Zoratti@nova-gorica.si ali  tina@humanitas.si.

 Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88910

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino