Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jan. 2022

Vabilo na delavnico: Kako lahko skupaj ... ?

Mladinski center Zagorje ob Savi vabi na dvodnevno delavnico, na kateri boste izkusili participativne pristope, ki prebujajo posameznikove in skupinske potenciale, iz katerih vzniknejo povsem nove perspektive in rešitve. Na delavnici bodo uporabili pristop »Art of participatory leadership« se ukvarja s tem, kako v sodelovanje vnesti vzajemno spoštovanje, kako uporabiti kolektivno inteligenco skupine ter ustvariti okolje, v katerem lahko vsak zaživi svoj potencial, soustvarja in prispeva k skupnemu cilju

Za bolj tekoč prenos novih veščin v prakso bodo po sami delavnici nato v februarju in marcu izvedli še dve coaching srečanji, vsako v trajanju dveh ur. Srečanji bosta namenjeni podpori pri prenosu naučenega na delavnici v vaše konkretne situacije, ob tem pa boste spoznali še kakšen participativni pristop.

Delavnica, ki jo bosta vodila izkušena trenerja pristopa »Art of participatory leadership« Alenka Oblak in Sašo Kronegger, bo poteka v četrtek in petek, 20. in 21. januarja, med 9.00 in 17.00 uro v Mladinskem centru Zagorje ob Savi. Termin naknadnih coaching srečanj v februarju in marcu bomo določili skupaj.

Svojo udeležbo na usposabljanju lahko potrdite na tej povezavi. Kotizacija za dvodnevno
delavnico ter dodatni coaching srečanji znaša 250 EUR. V kolikor vam znesek predstavlja izziv, se obrnite na Mladinski center Zagorje ob Savi. Kotizacijo poravnate po prijavi, najkasneje do 15. januarja 2021.

Vir: MC Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35793

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino