Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jun. 2021

Vabilo na dogodek: Končno kon'c

Dijaška skupnost Ljubljana se je ob podpori Mestne občine Ljubljana odločila, da na zadnji šolski dan organizirajo vseljubljanski dijaški dogodek Končno kon'c, ki bo potekal na zadnji šolski dan, 24. junija 2021 na Kongresnem trgu med 14. in 22. uro. Dogodek bo potekal brezplačno za vse udeležence, pridružili pa se jim bodo znani slovenski glasbeni izvajalci, župan MOL, dnevni del dogodka pa bo spremljal bogat dnevni program.

Želijo si, da bi na zadnji šolski dan skupaj z dijaki uspeli ustvariti zgodbo, ki bo nosila močan pozitiven čustven naboj med dijaki in širšo slovensko javnostjo, predvsem v luči odpiranja države po zadnjem valu epidemije ter zaključku šolskega leta. Dogodek lahko najdete tudi na družbenem omrežju Facebook, na tej povezavi. 

Zato vas vljudno vabijo, da se jim na zadnji šolski dan pridružite na Kongresnem trgu.

Vir: Dijaška skupnost Ljubljana 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59103

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino