Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Nov. 2021

Virtualni karierni sejem 2021

Ste že obiskali letošnji Virtualni karierni sejem? 

Gre za osrednji dogodek s področja karierne orientacije mladih na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija (KRVS) in je namenjen srednješolcem in njihovim staršem/skrbnikom, učiteljem ter strokovnim delavcem, ki skrbijo za karierno orientacijo na šolah.

Sejem bo mladim pomagal odgovoriti na vprašanja:

  • KJE NADALJEVATI IZOBRAŽEVANJE,
  • KAJ SO ZNAČILNOSTI POKLICEV,
  • KAKŠNE SO MOŽNOSTI ZA ZAPOSLITEV ALI SODELOVANJE S PODJETJI IN DRUGIMI ORGANIZACIJAMI V ČASU IZOBRAŽEVANJA.

Osnovnošolski karierni sejem se je zaključil že pretekli teden, od danes naprej pa vabljeni tudi srednješolci, da na Virtualnem kariernem sejmu kar iz domačih štirih sten obiščete več kot 100 stojnic, kjer vas čakajo zanimive vsebine, izkušnje, predvsem pa priložnosti za poklicno in izobraževalno udejstvovanje ter kreativno preživljanje prostega časa.

V kar dveh dvoranah najdete tudi stojnice MKC Maribor, ki skrbi tudi za 2 virtualni dvorani - Živo knjižnico, kjer se predstavljajo najrazličnejši poklici in strokovni profili, ter dvorano platforme konS. Na njihovi stojnici vas pričakuje virtualni sprehod, posveti v živo, predstavitve zanimivih vsebin, anketa za mlade in tudi nagradna igra, s katero lahko osvojite mamljive nagrade!

Sejem lahko obiščete BREZPLAČNO, VARNO in ENOSTAVNO na povezavi www.karierni-sejem.si.

Več informacij o sejmu spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu ali preverite TUKAJ.

Vabljeni k raziskovanju, spoznavanju in aktivnemu sodelovanju, kjer so dovoljene vse sanje!

Vir: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87196

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino