Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Jun. 2020

Zahvala poveljnika Civilne zaščite - tudi mladinske organizacije zaslužne za zajezitev epidemije

V času epidemije so se na mnogih področjih prostovoljskih dejavnosti izkazale tudi mladinske organizacije. Prispevale so svoj delež, kjer so lahko; z informiranjem mladih, s šivanjem in razdeljevanjem zaščitnih mask, s pomočjo najranljivejši skupini - starejšim - pri nakupih in dostavi iz trgovin in lekarn, psihološki pomoči in podpori mladim in še bi se našlo. 

Srečko Šestan, poveljnik Civilne zaščite RS, se je zahvalil vsem sodelujočim, ki so kakorkoli prispevali k skupnemu cilju zajezitve širjenja koronavirusa. "Prav vsak je prispeval k dosegu skupnega cilja, to je zmanjšanje ogrožanja zdravja ljudi in njihovih življenj. Z združenimi močmi smo zmogli zajeziti Covid-19. Želim, da v prihodnje, za skupno dobro, vsak poskrbi za sebe in svoje bližnje, ..., da bomo ob morebitnem naslednjem valu koronavirusa ali drugače poimenovanega podobnega sovražnika, odreagirali še bolje," je na koncu zaželel vsem.

Pismo zahvale najdete tukaj.

Vir: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Foto: unsplash

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

30112

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino