Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Jun. 2021

Zaključuje se še zadnji del projekta "Point and Shoot with Local Youth"

Prostovoljci, ki delujejo v Javnem zavodu Sotočje Medvode in soustvarjajo mladinske vsebine v mladinskem centru Klub Jedro zaključujejo še zadnji del projekta "Point and Shoot with Local Youth".

Kljub številnim ukrepom so se uspešno prilagodili in izvedli različne multimedijske delavnice za lokalno mladino. Na delavnicah so mladim predstavili prostovoljce, njihove države in kulturo, značilnosti, tradicije ter jih učili rokovanja s profesionalno multimedijsko opremo. Mladim so predstavili tudi mladinski center Klub Jedro in možnosti za vključevanje in sodelovanje v mladinskih programih.

Spodaj si lahko ogledate enega izmed končnih izdelkov multimedijskih delavnic, ki so potekale na OŠ Preska. Gre za zaključni video 9.C, s katerim so se predstavili na včerajšnji valeti. Multimedijske delavnice po osnovnih šolah so dober primer sodelovanja mladinskega centra z lokalnimi organizacijami ter pridobivanja potencialnih udeležencev in aktivnih mladih za mladinske programe v lokalni skupnosti.

Filmček si lahko pogledate tukaj

Vir: Javni zavod Sotočje Medvode

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13580

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino