Vključenost

5-tedenski brezplačni podjetniški program v ZDA

21. 10. 2019 avtor: Uredništvo

Vsi, ki gradite mednarodno podjetniško zgodbo in želite spoznati ameriški podjetniški sistem, imate priložnost, da postanete eden izmed 4 izbrancev, ki bodo nadgradili svoja globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo!

Professional Fellows Program omogoča podjetnikom in managerjem iz podjetniškega podpornega okolja in univerz, da se udeležijo 5-tedenskega bivanja v ZDA in pridobijo vpogled, znanje in izkušnje v gostujoči organizaciji/podjetju, skupaj z mentorjem, izbranim glede na potrebe oziroma industrijo.

Kdo se lahko prijavi:

Podjetniki, managerji iz podjetniškega podpornega okolja in raziskovalci iz univerz in inštitutov, ki se ukvarjajo s podjetništvom, tehnološkimi inovacijami in povezanim izobraževanjem v starosti od 25. do 40. let.

Kaj boste pridobili na programu:

Kdaj in kje poteka program?

Program poteka od 23. aprila do 30. maja 2020, kjer preživite 4 tedne v Chicagu in 1 teden v Washingtonu. Stroški poti, bivanja in prehrane so pokriti.

Kako se prijaviš?

Vse informacije o programu, pogoji in prijavnico najdete na tej povezavi. Vtise dosedanjih udeležencev si lahko ogledate tukaj in tukaj.

Vir in foto: CEED Slovenia