Angažiraj se / Zaposlovanje

Avdicija izvedbenih služb Radia Študent 

7. 2. 2023 avtor: Uredništvo

Na Radiu Študent iščejo nove sodelavke in sodelavce v službi za napovedovanje, v tonsko-tehnični službi in v avdio-vizualni sekciji. Rok za prijavo je 19. 2. 2023, vse informacije o prijavi pa se nahajajo na spletni strani Radia Študent in na Facebook dogodku.

Radio Študent je najstarejši nenehno delujoči študentski in skupnostni radio v Evropi in hkrati ena največjih evropskih urbanih nekomercialnih radijskih postaj ter neprofitna civilnodružbena in kulturno-izobraževalna organizacija. Zavod Radio Študent že vrsto let usposablja radijske delavce, ki so kot strokovni in izkušeni kadri prepoznani tudi v širšem medijskem prostoru na različnih radijskih in televizijskih postajah ter na področju avdio-vizualne produkcije.

Bodočim izvedbenim silam ponujajo kvalitetno izobraževanje na področju radijskega govora, tonske tehnike in video produkcije ter možnost sodelovanja in povezovanja z novinarji in novinarkami, s katerimi soustvarjajo dnevni program. Izobraževanje je zasnovano na metodi neformalnega učenja, ki mlade spodbuja k družbeno angažiranemu in socialno odgovornemu delovanju, jih usposablja za samostojno in suvereno ustvarjanje programa ter vzgaja za sprejemanje drugačnosti in kritično podajanje vsebin v eter.

Vir: Radio Študent