Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 May 2022

Evropska komisija razpisuje natečaj Biogospodarski ambasador mladih

Obveščamo vas, da je Evropska komisija objavila natečaj Biogospodarski ambasadorji mladih!

Mlade Evropejce med 18. in 35. letom starosti, ki prebivajo v EU in imajo izkušnje ali zanimanje na področjih biogospodarstva ali področjih, povezanih z biogospodarstvom (prehrambeni sistemi, gozdarstvo, podnebne spremembe, modro gospodarstvo ...) spodbujajo k prijavi.

Izbrani ambasadorji bodo dajali zgled, informirali in navdihovali svoje skupnosti za trajnostno krožno biogospodarstvo. Sodelovali bodo na različnih dogodkih, med drugim tudi na konferenci o bioekonomiji na visoki ravni, načrtovani v oktobru, da bi ponesli glas mladih in biogospodarstva, julija pa bo zanje potekal poletni tabor.

Prijavite se na povezavi do 13. junija, 23:59 po srednjeevropskem času, skupaj s svojim življenjepisom in izpolnjeno prijavnico. Izbrani ambasadorji mladih bodo obveščeni do konca junija.

Več informacij o natečaju najdete tukaj: Postanite biogospodarski ambasador mladih!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31198

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino