Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Jan. 2022

Evropski mladinski portal – informacijsko središče Evropskega leta mladih

Na Evropskem mladinskem portalu že deluje nov razdelek o Evropskem letu mladih 2022. Na tej strani boste našli vse informacije o priložnostih in dejavnostih po vsej Evropski uniji. Poleg tega bo mladim ponudil tudi priložnost za aktivno sodelovanje, saj bodo na spletni strani lahko zbirali svoje ideje in mnenja.

V rubriki novice boste našli najnovejše informacije o evropski mladini, v rubriki glasovi mladih Evropejcev pa boste lahko poizvedeli, kaj imajo za povedati mladi evropski novinarji, in prebrali o stališčih in upanjih za prihodnost mladih po vsej Evropi. Kmalu bo na voljo tudi rubrika mladinska politika, kjer boste našli vse obstoječe in nove evropske politike, povezane z mladimi. Na zemljevidu dejavnosti bodo prikazani vsi dogodki, ki se bodo odvijali v letu mladih, od 18. januarja dalje pa bodo evropske organizacije, nacionalne agencije, nacionalni koordinatorji in mladinski deležniki tudi sami dodajali svoje aktivnosti na spletno stran.

Spletno stran lahko obiščete prek naslednje povezave.

Vir: uredništvo Mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59090

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino