Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Mar. 2021

Mednarodno usposabljanje: »Youth voice through a European digital radio«

V okviru mednarodnega projekta Youth voice through a European digital radio, ki poteka v sodelovanju več Nacionalnih agencij programov E+ na področju mladine in Evropske solidarnostne enote, bo od 12. – 18. aprila 2021 potekalo mednarodno usposabljanje, katerega namen je, da mladi izmenjajo svoje izkušnje s področja digitalne participacije in digitalnega radia ter pridobijo nova znanja in kompetence s tega področja.

Usposabljanje je del dolgoročnega projekta, katerega cilj je vzpostaviti nadnacionalno mrežo mladinskih digitalnih radijskih postaj kot inovativne oblike participacije mladih in mladim omogočiti kanal, da njihove ideje, predlogi, kritike pridejo do ustreznih odločevalcev. Jeseni sledi še en mednarodni seminar, s poudarkom na mreženju in povezovanju sorodnih organizacij. Projekt pa bodo najverjetneje razvijali še naprej, glede na smiselnost in potencial, ki ga bosta prinesla letošnja dogodka.

Več informacij in prijavnica se nahaja tukaj.

Rok za prijavo je 15. 3. 2021.

Posebej vas prosijo, da jim sporočite, v kolikor ste vključeni v delovanje morebitnega digitalnega medija kot je spletni radio in sorodne platforme ali če v vašem lokalnem okolju obstajajo podobne iniciative.

Za vsa dodatna vprašanja so na voljo na naslovu: bostjan.juric@movit.si.

Vir: Nacionalna agencija MOVIT

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87823

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino