Angažiraj se / Podjetništvo

Po podjetniška znanja v Brežice

29. 1. 2019 avtor: Uredništvo

Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice že deveto leto zapored prirejajo Dneve podjetniških priložnosti.

Sredini popoldnevi bodo skozi cel mesec februar rezervirani za nova znanja in izkušnje, ki  jih bodo podajali priznani strokovnjaki iz različnih področij.  Po vsakem srečanju vabijo, da v družbi lokalnih ponudnikov in njihovih dobrot, nadaljujete z neformalnim mreženjem ter povezovanjem.

6.2.2019 bo otvoritveno predavanje na temo  ZELENI PRISTOP POSLOVANJA ter odgovorno ravnanje z okoljem in upravljanjem z energijo. Predavali bodo:

13.2.2019 bodo nadaljevali s predavnajem z naslovom KAKO DVIGNITI KREATIVNI (ustvarjali) IQ V PODJETJU? s predavateljem, podjetnikom, komunikologom, piscem in umetnikom, dr. Andrejem Pompe iz Agencije poti, ki bo udeležencem obelodanil, kako s kreativnostjo povečati prodajo, prepričati in navduševati, kako dosegati poslovni uspeh, polepšati vsakršno obliko življenja.

20.2.2019 bodo še vedno sledili trendu povečanja prodaje, na temo KAKO MARKETING VPLIVA NA POSLOVANJE z izkušeno strokovnjakinjo na področju marketinga in prodaje, mag. Mojco Avšič.  Avšičeva bo povedala, kaj  marketing prazaprav je, kako ta soustvarja celotni prodajni proces, kakšne so novosti in smernice.

27.2.2019 vam bodo na predavanju z naslovom ALI SE MI SPLAČA BITI NORMIRANEC, skupaj z Območno obrtno zbornico Brežice podali informacije o normirancih, kdo lahko to postane, kakšna je obdavčitev, itd. O vedno aktualni temi nas bo poučila davčna svetovalka ter dolgoletna vodja finančno računovodske službe, Jana Galič.

Vsa predavanja bodo potekala od 17.00 do 19.00 ure v Mestni hiši Brežice,

Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice

Predavanja so brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava. Prijavni obrazec in podroben opis predavanj se nahaja na spletni strani www.pcbrezice.si, lahko pa svoje kontaktne podatke sporočite na mail info@pcbrezice.si.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest v predavalnici. Po predavanjih sledi druženje ob pokušini lokalnih dobrot iz Mestne hiše Brežice.

Vabljeni!

Vir in foto: ZPTM Brežice