Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 May 2022

Tradicionalna noč knjige v MDC Blok

23. aprila vsako leto svet praznuje dan posvečen knjigi. V Sloveniji ga pod okriljem založbe Sanje obeležujemo z Nočjo knjige, nizom dogodkov, ki se odvijajo že pred in po omenjenem dnevu. Praznovanju se vsako leto sedaj že tradicionalno pridružujejo tudi v Mladinskem dnevnem centru Blok iz Škofje Loke.

V preteklih letih je šlo večinoma za različne oblike skupinskega branja, letošnje leto pa sta njihovi prostovoljki ob podpori mentorjev za njihove udeležence organizirali večerno literarno pantomimo. In sicer so se prisotni v petek 22. aprila med 19. in 21. uro v skoraj praznično okrašenem centru v skupinskem boju pomerili v prepoznavanju znanih književnih junakov. Vzdušje, ki bi lahko trajalo še pozno v noč, je bilo odlično. Za njimi je tako še en prijeten kulturno-zabavni večer.

Vir: MDC Blok

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40607

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino