Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 May 2022

Vabilo na duševno čajanko

vabljeni na na prvo duševno čajanko v sklopu nacionalne kampanje proti stigmatizaciji duševnega zdravja Nisi okej? Povej naprej.

"INBED Z MOTNJAMI HRANJENJA" z ambasadorko kampanje Klaro Leben.

Klara Leben je Instagram vplivnica, uspešna podjetnica, lastnica znamke INBED, voditeljica in ustvarjalka podkasta ter nosilka naziva »nutrition, health and wellness coach«. V pogovoru z obiskovalci in s psihologinjo Nušo Crnkovič, vodjo kampanje, bo spregovorila o iskanju svojega mesta v svetu in težavah z motnjami hranjenja.

Duševna čajanka bo potekala v torek, 24. maja, ob 17.30 v kavarni Pritličje na Mestnem trgu 2 v Ljubljani.

Vljudno vabljeni!

O KAMPANJI NISI OKEJ? POVEJ NAPREJ.

Kampanja Nisi okej? Povej naprej. je del projekta Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19. Cilj kampanje je zmanjšati stopnjo stigmatizacije težav v duševnem zdravju in spodbuditi ljudi, predvsem mlade, k iskanju pomoči. Več o kampanji, duševnem zdravju, oblikah pomoči, zgodbah ambasadorjev in drugih vsebinah preberite na spletni strani www.nisiokejpovejnaprej.si in Instagram profilu nisiokejpovejnaprej.

DUŠEVNE ČAJANKE – SKLOP SREČANJ V OKVIRU KAMPANJE NISI OKEJ? POVEJ NAPREJ.

Duševne čajanke so vodene okrogle mize, na katerih ambasadorji kampanje in strokovnjaki s področja duševnega zdravja v sproščenem vzdušju pripovedujejo o pomenu duševnega zdravja. Na dogodkih ima ključno vlogo publika, ki je vabljena k aktivnemu sodelovanju s postavljanj vprašanj in deljenjem lastnih izkušenj in mnenj. Duševne čajanke bodo tekom leta potekale po celotni Sloveniji. Naslednja duševna čajanka bo z ambasadorjema Aleks Novkovič in Jožetom Petkom 2. junija v mariborski kavarni ŠTUK.

Vir: NIJZ

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33434

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino