Zaposlovanje

Brezplačna podjetniška akademija odpira svoja vrata

12. 4. 2021 avtor: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš

Partnerji v projektu Cene Štupar – CILJ, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in Društvo AIA – Mladinski center Mengeš so v času od 8. februarja do 24. marca, na spletni platformi ZOOM, organizirali šest brezplačnih podjetniških zajtrkov »Za vas, podjetniki«, ki so se odvijali v sklopu operacij LAS Za mesto in vas. V aprilu pa vrata odpira brezplačna podjetniška akademija, na kateri bodo udeleženci še poglobili svoje znanje.

Prvi iz niza šestih zajtrkov, z naslovom »Poslovno načrtovanje je ključ do najboljših rezultatov«, se je odvijal v sredo, 10. februarja. V uvodu je udeležence pozdravil župan Občine Domžale, Toni Dragar, ki je poudaril, da je sodelovanje v podjetniškem ekosistemu ključnega pomena.

Poleg župana so gostili še Vinka Juharta, mag. Mojco Šimnic Šolinc, Vesno Goršek in dr. Matejo Drnovšek. Gostje so delili svoje zgodbe in se strinjali, da uspešne podjetnike povezuje strast do njihovega dela, ki preraste v osebno poslanstvo. Poleg tega je nujno, da so v podjetju jasno opredeljene in razmejene funkcije in cilji, ki predstavljajo zemljevid za razvoj organizacije. Poznati moramo sami sebe, svojo organizacijo, segmentacijo kupcev kakor tudi trga. Izpostavili so tudi disciplino, srčnost, ter pomembnost gradnje dobrih odnosov znotraj svojih podjetij in z našimi partnerji.

Več preberite tukaj.

Vir: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš