Mladinsko delo

Celjski mladinski center je prejel srebrni celjski grb

19. 4. 2023 avtor: Celjski mladinski center
celjski mladinski center

V torek, 11. 4. 2023, je ob prazniku Mestne občine Celje potekala slavnostna podelitev najvišjih priznanj Mestne občine Celje. Med prejemniki srebrnega celjskega grba je letos tudi Celjski mladinski center.

V Celju je na ta dan potekal pester in razgiban kulturni program v mestnem jedru. Potešeni so bili najrazličnejši glasbeni okusi, za mlade pa je poskrbel El Timo, katerega je povabil prav Celjski mladinski center in je s svojimi disco in funky ritmi dvigal vzdušje množice, ki se je zbrala na trgu. Zvečer pa je sledila slavnostna podelitev priznanj v Narodnem domu Celje.

Grb je MCC prejel za ustvarjalno delovanje, ki sledi potrebam mladih, jih vzgaja in jim nudi kakovostne vsebine ter vrsto odmevnih dosežkov, ki dvigujejo kakovost družabnega življenja meščanov ter prepoznavnost Celja doma in v tujini.

Nagrado je ponosno prevzela direktorica Celjskega mladinskega centra, Sonja Majcen, ki pravi, da se bodo še naprej trudili ustvarjati mladim zanimive vsebine in jih predvsem spodbujati k soustvarjanju programa v MCC-ju.