Angažiraj se

Com’On Maribor

1. 10. 2018 avtor: Uredništvo

Projekt Com’On Maribor in kampanja “Bodi zrav’n!”, vabi mlade, da predlagate svoje ideje za izboljšanje mesta Maribor, in izglasujete najboljše predloge, ki bodo dobili do 1000 € podpore za izvedbo.

S 26. septembrom je v sklopu projekta Com’On Maribor pričel veljati razpis za zbiranje predlogov in izvedba mladinskih projektov, čigar namen je zbrati najboljše in najbolj obetavne ideje, ki omogočajo trajnostne spremembe – omogočajo in spodbujajo povezovanje in sodelovanje mladih, oživljajo mladinske aktivnosti, spodbujajo prostovoljstvo ali kako drugače izboljšujejo kvaliteto življenja mladih.

Projekt je v celoti zasnovan na aktivni udeležbi mladih – ideje in predloge lahko poda ekipa najmanj 3 oseb, v starosti med 15. in 29. letom, izbor zmagovalnih predlogov pa bo potekal s pomočjo spletnega glasovanja, ki se ga bodo lahko udeležili vsi prebivalci Mestne občine Maribor. Najboljši predlogi bodo s strani MKC Maribor prejeli programsko financiranje v višini največ 1000 EUR na posamezni projekt. Skupna višina sredstev za financiranje vseh projektov je 8.000 EUR.

Celotna izvedba projekta je zasnovana na uporabi spletne platforme maribor.comoneurope.org, kjer bodo potekale prijave idej in projektov ter glasovanje za najboljše predloge.

Več