Digitalizacija / Neformalno izobraževanje

Do spletne strani v nekaj korakih

16. 2. 2024 avtor: Zavod Ypsilon
plakat

Si želiš ustvariti lastno spletno stran?

Te zanima, kako uporabiti spletno stran v vsakdanjem življenju?

Si pripravljen stopiti na pot podjetništva z lastno spletno stranjo?

In kako začneš kariero v tem zanimivem svetu?

Začni svoje digitalno potovanje z nami! V digitalni dobi, kjer je spletna prisotnost ključ do uspeha, te vabimo, da se pridružiš naši ekskluzivni delavnici Do spletne strani v nekaj korakih. Ne glede na to, ali si začetnik ali iščeš nadgradnjo svojih veščin, je ta delavnica tvoja vstopnica v svet digitalne ustvarjalnosti. Odkrij skrivnosti WordPressa, osvoji orodja za brezhibno oblikovanje in se nauči, kako svoje strasti pretvoriti v profesionalno spletno stran. Z nami boš korak za korakom prešel pot od ideje do uspešne spletne prisotnosti. Ne zamudi te priložnosti, da svoje digitalne sanje spremeniš v resničnost!

Kaj potrebuješ za spletno stran?

Za začetek potrebuješ zanesljivo gostovanje, domeno in WordPress, ki je najbolj priljubljena platforma za ustvarjanje spletnih strani. Na delavnici boš spoznal, kako izbrati pravo gostovanje in domeno ter kako postaviš in konfiguriraš svojo WordPress stran. Vse to in še več izveš na naši delavnici, prijaviš se lahko: tukaj.

Komu je namenjeno predavanje?

Predvsem mladim med 18 in 35 let starosti, ki si želijo osnov WordPressa ali poznavalcem, ki si želijo znanja obnoviti in nadgraditi.

In pa tebi, v kolikor si želiš spoznati:

Lokacija in začetek delavnice:

Delavnica bo potekala na spletu 5. marca 2024 od 18.00 do 20.00. Delavnica je za člane Zavoda Ypsilon brezplačna, za zunanje udeležence je prispevek 15 eur. Število mest je omejeno.

Kaj se boste naučili na delavnici:

Ta delavnica je zasnovana tako, da ti ponudi praktično znanje in orodja, potrebna za samostojno postavitev spletne strani. Ne glede na to, ali si popolni začetnik ali želiš osvežiti svoje znanje, izobraževanje ponuja neprecenljive vpoglede, ki bodo pospešili tvoj digitalni razvoj.

Kje boš lahko testiral svoja znanja:
O predavatelju

Robi je diplomiral iz računalništva in informacijskih tehnologij, opravljeno ima pedagoško in andragoško izobrazbo ter certifikat iz upravljanja tveganj informacijske varnosti in etičnega hekanja. V letu 2023 je zaključil študij MBA. Veliko izkušenj si je pridobil v startupih pa tudi v večjih korporacijah. Je izjemno spreten v managementu, poznavanju informacijskih tehnologij ter projektnemu vodenju in komunikaciji.

V podjetju Foreach Labs je trenutno zaposlen kot izvršni direktor, odgovoren za vodenje prodaje, trženja in razvojnih dejavnosti ter vodi in razvija ekipo. Robi sicer deluje tudi kot predavatelj s področja informacijskih tehnologij in razvoja programskih rešitev na Višji strokovni šoli v Velenju, kjer poučuje študente s področja upravljanja sistemskih programskih rešitev, vodi in izvaja pa tudi predavanja iz tehnologij Javascript in React razvoja pod okriljem Coders Lab Slovenija.

Robi je tudi certificiran etični heker in specialist za upravljanje tveganj informacijske varnosti, poleg svojih impresivnih profesionalnih izkušenj ima Robi odlične komunikacijske sposobnosti in naravni talent za sodelovanje z drugimi. V prostem času uživa na potovanjih in raziskovanju novih kultur, je športno aktiven, rad hodi v hribe ter uživa v preživljanju časa v naravi s prijatelji in družino.

Ne zamudi priložnosti, da svoje ideje predstaviš svetu. Rezerviraj svoje mesto zdaj in začniš svoje potovanje do uspešne spletne strani z nami!

Splošni pogoji prijave: Delavnica je brezplačna za člane, za ostale plačljivo, prijava obvezna, število mest je omejeno. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.