Kultura

Dogodki v MKC Maribor

23. 2. 2022 avtor: MKC Maribor

MKC Maribor v zadnjem tednu februarja in začetku marca vabi na naslednje brezplačne dogodke in delavnice:

konS @ Inkubator // PiksLBroŠka

KonS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v sredo, 23. februarja, ob 17. uri vabita na brezplačno delavnico izdelave lastne PiksLBroŠke.

Nika Strašek in Tamara Šterlek: REVELATIO

Galerija Media Nox med 16. februarjem in 17. marcem vabi na ogled razstave REVELATIO avtoric Nike Strašek in Tamare Šterlek, ki je nastala v sklopu cikla MAG_MA – cikla razstav magistrantov in magistrantk Oddelka za likovno umetnost Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru.

konS @ Inkubator // Žičke + gumbi = klaviatura

KonS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v sredo, 2. marca, ob 17. uri vabita na brezplačno delavnico izdelave lastne digitalne klaviature. 

konS @ Inkubator // Kakšen vonj ima prihodnost

KonS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v torek, 8. marca, ob 10. uri vabita na brezplačno izkustveno delavnico izdelave in spoznavanja vonjav

konS @ Inkubator // Usposabljanje za bodoče mentorje

Rad eksperimentiraš, mešaš nove in stare tehnologije in si na vsak način DIY-jer? Rad predajaš in izmenjuješ svoje znanje za druge čisto radikalne novosti? Te zanimajo biotehnologija in senzorika ali robotika in noslijive tehnologije? KonS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v sredo, 9. marca, ob 17. uri vabita na brezplačno delavnico usposabljanja za bodoče mentorje. 

Več informacij o dogodkih najdeš na njihovi spletni strani.