Zabava in prosti čas

Gremo na grad!

11. 4. 2024 avtor: Familija – izobraževalni in terapevtski center
plakat dogodka

Mladi iz MDC Blok in PUM-O+ Škofja Loka ter trenutna ekipa ESE prostovoljcev Familije v okviru Evropskega tedna mladih vabijo, da se jim v petek, 19. 4. 2024, ob 15. uri pridružite na grajskem vrtu Loškega gradu ter z njimi preživite športno, glasbeno in ustvarjalno popoldne.

Res je! Dogodek bodo namreč organizirali v obliki walk-in delavnic, ki se bodo razprostirale vzdolž mogočnega drevoreda grajskega vrta. Na ta način si bo lahko prav vsak obiskovalec izbral aktivnost po lastni volji, časa pa bo več kot dovolj za obisk različnih dejavnosti.

Mladi bodo v času trajanja dogodka za vas pripravili:

Manjkale ne bodo niti najbolj zabavne namizne igre ter nekaj malega za pod zob.

Vabljeni otroci, mladi ter vsi mladi po srcu!

*Dogodek je hkrati tudi del projekta Povežimo bregove, katerega namen je oživljanje družabnega življenja v mestih, prizadetih v lanskih avgustovskih poplavah in je financiran iz strani Evropske unije. Mlade spodbuja in jim omogoča, da ob podpori mladinskih delavcev organizirajo dogodke v skladu z lastnimi željami ter se na ta način aktivno vključijo v lokalno dogojanja, ob tem pa preko neposredne praktične izkušnje pridobivajo nova znanja in kompetence za samostojno pot v prihodnje.