Okolje in trajnost / Zabava in prosti čas

Jaz tebi – ti meni butik, izmenjava jesensko-zimskih oblačil

26. 9. 2023 avtor: Zavod KŠM Tolmin
banner

Dnevi postajajo vse hladnejši, spet prihaja čas menjave naših garderob. Še preden se prepustimo jesenskemu soncu in zimskim radostim, vas Zavod KŠM Tolmin vabi na osvežitev vaših garderob na dogodku Jaz tebi – Ti meni butik, izmenjevalnico jesensko-zimskih oblačil in modnih dodatkov.

Kako bo menjava potekala?

Zbiranje oblačil
V izmenjavo sprejmejo do 5 kosov oblačil oziroma modnih dodatkov na osebo, ki naj bodo ohranjena, trendovska in čista – taka, kakršnih bi bili veseli v dar tudi vi. Prinesite oblačila, ki ste se jih naveličali in si izberite nekaj novega zase.

Oblačila sprejemajo v Tolminskem muzeju in Kinogledališču vse do dogodka. Lahko pa vaša oblačila prinesete tudi na dogodek in jih istočasno zamenjate za nove kose. 

Menjava
Menjava oblačil bo potekala v petek, 6. 10., 15.00 – 19.00 in soboto, 7. 10., 10.00 – 19.00, v avli Kinogledališča Tolmin. Na dogodku bo oblačila pred menjavo možno tudi pomeriti v priložnostnih garderobah.


Vabljeni vsi, ki bi želeli prispevati h kulturi izmenjevanja in ponovne uporabe. Poskrbeli bomo, da se bo nekaj našlo za vsakogar!


Naj jesenski vetrič zapiha v naše omare in Jaz tebi – ti meni butik s seboj prinese nove kose oblačil, v katerih bomo žareli v prihajajočih jesensko-zimskih dneh.