Okolje in trajnost / Zabava in prosti čas

Jaz tebi – ti meni butik pustnih kostumov

22. 1. 2024 avtor: Zavod KŠM Tolmin
plakat

Si tudi ti eden izmed tistih, ki vsako leto, dan pred pustom, ob 10.uri zvečer mrzlično razkopavaš škatle z oblačili, kljub vsakoletni zaobljubi, da drugo leto se pa res prej organiziraš. In potem pristaneš pri improvizaciji in vedno aktualnih kostumih: avtomehanik, princesa, nogometaš … Naj bo letos prvič drugače! Pridi in izberi svoj letošnji pustni kostum že 25. januarja na Jaz tebi – ti meni butik, izmenjevalnici pustnih kostumov.

Kako bo menjava potekala?

Zbiranje oblačil: V izmenjavo sprejmemo pustne kostume in dodatke, ki naj bodo ohranjeni in čisti – taki, kakršnih bi bili veseli v dar tudi vi. Prinesite kostume in modne dodatke, ki ste se jih naveličali ali prerasli in si izberite nekaj novega zase. Sprejemamo kostume za vse, od 0 do 100 let! Oblačila sprejemamo v Kinogledališču, na Zavodu KŠM Tolmin in v Mali hiši vse do dogodka. Lahko pa vaše kostume prinesete tudi na dogodek in jih istočasno zamenjate za nove.

Menjava: Menjava oblačil bo potekala v četrtek, 25. januarja, v avli Kinogledališča Tolmin, od 12.00 do 18.00. Na dogodku bo kostume pred menjavo možno tudi pomeriti v priložnostnih garderobah.

Vabljeni vsi, ki bi želeli prispevati h kulturi izmenjevanja in ponovne uporabe. Poskrbeli bomo, da se bo nekaj našlo za vsakogar! Naj pustna razposajenost in norčavost prevetrita omare in Jaz tebi – ti meni butik s seboj prinese nove kostume, v katerih bomo zvezde letošnjih pustovanj.

Več informacij: mladina@ksm.si.

Vabljeni!