Neformalno izobraževanje

Kako delovati vrhunsko, ko je to najbolj pomembno?

3. 4. 2024 avtor: Zavod Ypsilon

Ste se pripravljali na izpit, pa vseeno niste prepričani, če vam bo šlo?

Imate izziv, ki bi ga radi rešili, pa se ne morete pripraviti do kreativnega stanja vašega uma?

Imate razgovor za novo za službo, kjer pa v preteklosti niste blesteli?

Velik del odgovorov na ta vprašanja je stanje telesa in uma, ki so ga znanstveniki poimenovali Flow. Kljub temu, da se s tem stanjem ukvarjajo znanstveniki, pa je za večino ljudi Flow zelo običajen in ste ga tudi vi doživeli že velikokrat, prvič že kot otroci.

Ne zamudite priložnosti in pridite spoznati kako priti v stanje FLOWA v svojem življenju. Zdaj je čas, ko lahko majhno naložbeno strategijo delujete najboljše in vrhunsko. Če ste se kdaj povprašali po vprašanjih:

Če ste se preprosto prepoznali v navedenih vprašanjih, ste Flow že doživljali, niste pa ga prepoznali kot potencialno orodje, ki bi ga v svojem življenju lahko redno uporabljali. Flow je mogoče trenirati, Flow je mogoče tempirati in to bo glavna tema našega srečanja. Zato pridite na naš dogodek

Kje in kdaj se vidimo?

Komu je namenjeno predavanje?

Prijavi se tukaj!


Več o predavatelju:

Roman Pavlovič

Roman Pavlovič je izkušen vodja in raziskovalec vrhunskih zmogljivosti. V več kot 30 letih delovanja je ustanavljal uspešne startupe, vodil mednarodne projekte ter podjetja v zahtevnih panogah. Na tej poti vedno deluje s poudarkom izboljšanja sodelavcev v smeri vrhunskega timskega delovanja.

Roman se že dolga leta ukvarja tudi s tradicionalnim karatejem, kjer vodi nacionalne in mednarodne organizacije ter organizira svetovne karate dogodke. Tekmovalno športno padalstvo mu služi kot platforma za testiranje in nadgradnjo osebnih in ekipnih vrhunskih zmogljivosti.

podjetje

Romanova strast je privedla do programa “Leader in Flow”, ki uspešno nagovarja tri ključne izzive:

Pri svojem delu vedno kreira nove rešitve, navdih pa črpa iz preizkušenih metodologij, ki jih uporabljajo tehnološki velikani, kot so Google, Facebook in Trivago, s pomočjo katerih ustvarja praktične modele, da lahko posamezniki in organizacije izkoristijo moč »Flowa« – tistega izmuzljivega stanja vrhunske učinkovitosti delovanja, kjer »se počutimo najbolje in delujemo najbolje«.

Ne zamudi izjemnega predavanja, ki bo zagotovo dobra naložba! Prijavi se tukaj!