Zabava in prosti čas

Koncert: Skotni Vrag & Kavasutra @ CMK

6. 2. 2023 avtor: Center mladih Koper

Konec najkrajšega meseca v letu v Center mladih Koper prinaša koncert, ki bo imel malo “The Mothers of Invention” vajbiče. Nezamudljivo in nenadjebljivo.


Skotni vrag

Hudič pravi, da je hrvaški bend Skotni Vrag ustvaril zato, da prenaša njegova sporočila in ideje v širni svet. Končno se mu bo uspelo prebiti tudi na sončno stran Alp.
Sveži album prinaša ostro kritiko družbe, zavito v ekscentrična besedila, progresivne kitarske vložke in igrivo ritem sekcijo ter spodbuja možgansko gimnastiko za vse tiste, ki radi berejo med vrsticami.
Skotni Vrag je ob poigravanju z elementi indie in surf rocka, groova, psihedelije in celo jazza pripravil svojevrstno glasbeno-satirično igro, katere protagonisti so pisana bitja v rdečih, zelenih, črnih in modrih plaščih.

Kardinal Broz (crveni) – kitara in vokal
Pater Rodrigo (crni) – bas
Mosinjor Luigi (zeleni) – bobni
Papa Š. (plavi) – kitara, vokal, klaviature

skotnivrag.bandcamp.com
facebook.com/skotnivrag
instagram.com/skotnivrag
tiktok.com/@skotnivrag

Kavasutra

Kavasutra, ker na koncertu se pije birco! Ali pa čaj. Ali pa nič. Samo, da poslušaš.
Bend, ki ga sestavljajo člani iz marsikateremu ušesu bolj znanih skupin, kot so Nesesari Kakalulu, Koromač in Kombo C, rad zaplava v svet inštrumentalnih tehnikalij, a prav tako rad postreže z mastno satiro in zajebantskimi teksti. Malo jazz, malo rock, malo funk, malo skunk, malo horicjanska domačica. Forte ruba!

Ajk Vremec – električna kitara in vokal
Anton Lorenzutti – električna kitara in vokal
Timi Vremec – bas
Robi Erzetič – bobni

kavasutra.bandcamp.com/
facebook.com/KavasutraDoJutra
instagram.com/kav4sutra/


Vstopnina:
• mladi do vključno 30. leta: 3 EUR
• mladi od vključno 31. leta: 5 EUR

Koncert: Skotni Vrag & Kavasutra @ CMK&url=https://www.mlad.si/dogodki/koncert-skotni-vrag-kavasutra-cmk/&via=mlad_si" target="_blank">