Zabava in prosti čas

Koncert: Suzi Soprano + Broken Lock

24. 2. 2023 avtor: Center mladih Koper

Suzi Soprano + Broken Lock v Centru mladih Koper, v soboto, 11. 3. 2023, ob 20.30.
zmes: hardcore, težke rokađine


BROKEN LOCK
Broken Lock so glasbena skupina iz Črnomlja, ki se že vsaj 25 let preizkuša v težkih rock rifažah in jih meša z ostalimi glasbenimi zvrstmi. Izdali so 5 studijskih albumov. V živo so se izpostavili na Novem Rocku 2000 v Križankah, kot gostje na Karma To Burn v K4, sodelovali so z nizozemskim skladateljem Merlijnom Tvaalfhofnom na La Nuit de Europe v Amsterdamu in na Fabrique v Enschede na Nizozemskem, igrali pa so že desetine koncertov po slovenskih in tujih klubih in festivalih.

11/11/2022 so izdali svoj 5. studijski album Postmodern Songs. Album je posnel, zmiksal in masteriziral Robi Bulešič iz Beartrack Recording Studio v januarju 2020. Album je izšel v samozaložbi.
Recenzija albuma.

Bandcamp
Spotify
Apple music
Facebook
Instagram


SUZI SOPRANO
Značilni zvok krškega benda Suzi soprano izvira iz kitare, ki je tudi bas, težkih bobnov, in vokalista, ki se je oblikoval v hardcoru 80-ih let. Pripravili vas bodo do plesa, udarjanja po glavi in kričanja. V 6 letih, od kar so odigrali svoj prvi koncert, so za njimi številni koncerti po Sloveniji, nastopali pa so tudi po Belgiji, Češki, Slovaški, Italiji in Hrvaškem, 2 EPja in dolgometražni album… Suzi soprano tvorijo člani bendov Karmakoma, Growing rats, theLIFT, Yamamai, Body Says No…

VSTOPNINA:
– mladi do vključno 30. leta: 3 eur
– mladi od vključno 31. leta: 5 eur