Zabava in prosti čas

Kreativne sobote v maju: art delavnica

8. 5. 2023 avtor: Mladinski center Šmartno ob Paki
banner z vabilom na delavnice

Vse, ki želite razvijati svoje risarske spretnosti, in tiste, ki si želite zgolj ustvarjalne sprostitve in dobre družbe, vabimo na art delavnico.

Art delavnica pod vodstvom Adne Lainšček za vse generacije.

Delavnica bo potekala pod vodstvom Adne Lainšček (Red Lips Art Studio).
Število mest je omejeno.
Delavnica je primerna tako za odrasle kot za otroke. Predhodno znanje ni potrebno.

Skozi delavnico se boste prepustili ustvarjalnemu procesu risanja in slikanja različnih motivov (tihožitje, portret, figura, narava, živali, domišljijski, abstraktni motivi itd.), v katere boste vključili svoj lastni kreativni izraz. Raziskovali in razvijali boste svoje potenciale, hkrati pa je slikanje proces, preko katerega boste sprostili vsakdanji stres in začutili zadovoljstvo ter sproščenost.


O izvajalki
Adna Lainšček – znana po imenu Red Lips Art Studio – “Moje slike, delo in počutje v veliki meri zaznamuje glasba, brez katere ne morem živeti in je moje vodilo v umetnost in ustvarjanje.”
Njena dela, tako v javnih kot zasebnih zbirkah, združujejo različne umetniške zvrsti, kot so slikarstvo, notranja oprema, modno oblikovanje in še kaj. Izvirajo iz domišljije, v kateri se giblje z radovednostjo in odkrivanjem skrivnosti lastnega notranjega sveta. Vsaka umetnina je kot nekakšen “story painting”, ne glede na to, ali je ustvarjena na platnu, oblačilih, pohištvu ali steni.