Izobraževanje / Zaposlovanje

Maš POJNT! Okrogla miza z mladimi Posavci in Posavkami

23. 5. 2023 avtor: Mladinski center Brežice
okrogla miza Maš Pojnt!

Ker se zavedamo, da je pomemben del podjetništva ustvarjanje socialne mreže, bomo v MC Brežice 26. 5. 2023, ob 19. uri, temu namenili poseben dogodek, okrogla miza z uspešnimi mladimi iz Posavja, z naslovom »Maš POJNT!«.

Naši gostje

Jani Leskovec

Jani prihaja iz Obrežja in je star 26 let, po izobrazbi je inženir medijske produkcije, zadnja 4 leta pa je zaposlen na Pro Plus d.o.o. (POP TV, Kanal A…). Zraven službe je odprl še popoldanski s.p., v okviru katerega se ukvarja z video produkcijo. Poleg video produkcije ga spremljajo različni hobiji, kot je nogomet, tek in kolesarjenje. Vabljeni k ogledu katere izmed epizod Hidden Gems in Janijevega dela tukaj.

Anja Novosel

Anja se je rodila 1. 2. 1993 v Brežicah. Od oktobra leta 2020 je zaposlena na ERC (European Research Council) projektu Flavour Anomalies with advanced particle Identification MEthods – FAIME, v sklopu katerega kot doktorska študentka sodeluje pri eksperimentu osnovnih delcev Belle II na Japonskem. Več o njenem delu poglejte tukaj.

Luka Rudman

Luko že od nekdaj zanima vse povezano s tehnologijo. Že takoj po srednji šoli se je odločil za odprtje lastnega s.p.-ja in na tej poti tudi uspeva. Trenutno njegova “služba” vključuje fotografijo, tonsko in lučno tehniko, grafično oblikovanje, lasersko izdelavo lesenih izdelkov, popravilo računalnikov in video produkcijo. Več o njegovem delu tukaj.

Iztok Franko

Iztoka navdušujejo avtomobili in vse povezano z njimi. Že leta 2005 pa je ustanovil Skupino Pesakrompir, ki je danes svetovalno podjetje, ko gre za poslovni razvoj vašega podjetja, še posebej, ko se želite širiti v tujino. Njeni strokovnjaki izhajajo predvsem iz Slovenije, Srbije, Združenih arabskih emiratov, Združenih držav Amerike in Nizozemske. Več o Iztoku, njegovi karierni poti, podjetju preberite tu.