Mladinsko delo / Zabava in prosti čas

MC mobil začenja novo sezono

3. 5. 2023 avtor: Mladinski center Idrija
MC Mobil Idrija

Mladost odmeva tudi v MC mobilu!
V letošnjem letu se z našimi aktivnostmi pridružujemo Odmevu mladosti! Aktivnosti in projekti mladinskega dela skupaj z mladimi v ospredje postavljajo pomen in vpliv, ki ga imata mladinsko delo in neformalno učenje na mlade v našem kraju in širše.

Nova sezona MC mobila je že pred vrati, ekipa MC mobila pa takole povabi k druženju:

Po spomladanskem čiščenju in prenovi je naša Mici pripravljena, da se poda novim dogodivščinam naproti, prav tako pa tudi ekipa MC mobila, ki že nestrpno čaka, da zopet vidi vse poznane in nove obraze in skupaj z vami soustvari nove poletne dogodivščine.

Tudi letos nas boste lahko srečevali v Idriji in njenih okoliških krajih, kamor bo ekipa pripeljala raznorazne športne in druge rekvizite, majhne in velike družabne igre – za vsakogar se bo kaj našlo! Pridite in se podružite z nami ob zabavnih športnih aktivnostih, igranju raznih iger, ustvarjanju ali pa se samo sprostite na ležalnikih ob kakšni dobri debati.

MC mobil bo svojo pot tokrat začel v Črnem Vrhu, kamor ste vabljeni v soboto, 13.5. od 15.00 do 18.00 in nadaljeval v Kanomlji v petek, 19.5. od 15.00 do 18.00. Ustavil se bo tudi na Mestnem trgu, in sicer v soboto, 20.5. od 9.00 do 12.00, kjer bo v sklopu dogodka Dan zdravja poskrbel za razne športne in zabavne aktivnosti. V juniju pa se sigurno vidimo 3. in 4. v Idrijski Beli in 17. ter 18. na Festivalu idrijske čipke.

Za vse druge prihajajoče datume pa sledite objavam na naši spletni strani in na Facebooku MC Idrija.

Vabljeni vsi, otroci in mladi, stari in novi, da se nam pridružite na novih avanturah po Idriji in okoliških krajih.

Ekipa MC mobila

V maju se dogodek pridružuje tudi kampanji Odmev mladosti, ki bo po 34 krajih v Sloveniji širila učinke mladinskega dela.