Šport

Mladi zmaji radi tečemo – tekaški treningi za mlade

12. 3. 2024 avtor: Mladi zmaji
plakat

Mladi zmaji vabimo na udeležbo tekaških treningov z Urbanom Praprotnikom. Nič ni lepšega kot imeti trenerja teka, ki te spremlja in opazuje, kako in na kakšen način tečeš, te spodbuja in te s kakovostno  usmeritvijo pripelje do doseganja višjih in boljših rezultatov. Urban je res prava faca. Ima svojo super moč, da tek približa prav vsakemu. Lahko te pripravi, da izboljšaš svoj rezultat pri krosu, te pripravi, da tečeš res daleč in to z užitkom. Urban te zagotovo ne bo pustil razočarane(ga). S svojo živahnostjo ti bo pokazal radosti teka. 

Vpis na tekaške treninge ne povezavi.

Termini treningov:   

Program Mladi zmaji tečemo je serija treh tekaških treningov po 1 uro. Projekt tekaških treningov je zasnovan z namenom izboljšanja telesne kondicije, vzdržljivosti in splošnega zdravja posameznika in skupine skozi strukturirane tekaške vadbe. Cilj je optimizirati telesno pripravljenost, povečati vzdržljivost, zmanjšati tveganje za poškodbe ter spodbujati celostno dobro počutje.

Tečaji vključujejo različne tekaške metode, intervalne treninge, prilagojene na posameznikove sposobnosti in cilje, ki jih posameznik oziroma skupina izrazi. S tem projektom omogočamo mladim posameznikom sistematičen pristop k tekaški vadbi za doseganje želenih rezultatov na področju telesne kondicije, (ohranjanja zdravja) krepitvi psiho fizičnega zdravja in izobraževanje o pristopih in elementih celostnega in kakovostnega upravljanja svojega življenja.