Mladost – nosilka EU sprememb

1. 3. 2024 avtor: Mladinski center Dravinjske doline

Pridruži se nam na kavi z bivšim evropskim poslancem Ivom Vajglom.

Kako izgleda dan evropskega poslanca_ke? Ali vsak teden letijo iz Bruslja v Slovenijo? Kakšen vpliv imajo njihove odločitve v Evropskem parlamentu na življenje mladih v Sloveniji? A ga sploh imajo? Lahko tudi jaz vplivam na to, kaj se dogaja v Evropskem parlamentu?

Odgovore na zgornja vprašanja dobiš v torek, 5. 3. 2024, ob 11. uri, ko se nam bo na kavi pridružil bivši evropski poslanec Ivo Vajgl. Na sproščenem druženju ga boš lahko vprašal_a vse, kar te zanima o delu poslanke_ca in Evropskega parlamenta. Poleg evropske_ga poslanke_ca bo na tvoja vprašanja odgovarjala tudi Sara Vrečko.

Po sproščenem pogovoru ob kavi boš povabljen_a, da z nami deliš svoje tvoje predloge o tem, kako bi Evropski parlament še lahko upošteval mlade, katere teme bi moral naslavljati in kaj te žuli pri ukrepih, ki jih že izvaja itd. Tvoje predloge in pripombe bomo posredovali_e naprej, da bodo prišli do vseh evropskih poslancev_k.  

Pridruži se nam na dogodku in z nami in evropskimi poslanci_kami deli svoje ideje, poglede in pomisleke. Uporabi svoj glas pri oblikovanju prihodnosti Evrope, kot si jo sam_a želiš.

Če imaš kakršnakoli vprašanja, nas lahko kontaktiraš preko telefonske številke 051 308 500 ali preko e-pošte (info@mcdd.si).

Aktivnost poteka ob podpori in financiranju Evropskega parlamenta.

Se vidimo!

Ekipa Mladinskega centra Dravinjske doline v sodelovanju z Mrežo MaMa

Aktivnost poteka ob podpori in financiranju Evropskega parlamenta.