Zaposlovanje

Nefiks karierni avtobus

28. 10. 2022 avtor: Zavod Nefiks

4. novembra Zavod Nefiks organizira karierni avtobus, ki vas bo tokrat popeljali čez mejo na ogled podjetja, ki ga opišejo naslednje besede: čokolada, trajnost in Fair trade!

S kariernim avtobusom boste obiskali enega izmed najboljših in najbolj inovativnih izdelovalcev čokolad na svetu Zotter Schokolade. Zotter Schokolade je tudi eden izmed najbolj trajnostnih podjetij v Avstriji po katerem se zgledujejo tudi številna druga podjetja in je tudi eno od podjetij, ki zaposlujejo ti. poklice prihodnosti.
V podjetju si boste ogledali njihov proces izdelovanja čokolade, predstavili pa vam bodo tudi, kako pri njih zasledujejo trajnost in upravičujejo naziv Fair trade podjetja.


Predvidena časovnica:
8:00 –> Odhod iz Ljubljane
11:00 –> Ogled podjetja Zotter Schokolade
14:30 –> Postanek v Mariboru in srečanje s kadrovikom*
18:00 –> Predviden prihod v Ljubljano
*Ko bo srečanje s kadrovikom potrjeno, vam sporočijo več informacij za katero podjetje gre


Z Nefiks kariernim avtobusom se boste zapeljali brezplačno do potencialnih delodajalcev in koristnih nasvetov na vaši karierni poti. Avtobus bo iz Ljubljane odpeljal ob 8. uri zjutraj in se nazaj vrnil okoli 18. ure zvečer, udeležence pa bomo pobirali tudi po poti.

Udeleženci bodo na poti dobili tudi:

Na avtobus ste vabljeni vsi mladi od 15. do vključno 29. leta starosti, različnih izobrazbenih profilov. Prispevek na udeleženca znaša 15 € (v ceno je vključen prevoz, vstopnina v muzej čokolade ter preprost prigrizek).

Prijave zbirajo do 1. 11. oz. do zasedbe prostih mest na tej povezavi.
V primeru kakršnih koli težav s prijavo nam piši na nefiks@nefiks.si 🙂

Udeleženci boste vse potrebne informacije v zvezi s potekom dogodka prejeli najkasneje 3. 11. 2022.

Aktivnost sofinancira Urad RS za mladino.