Kultura

Obalne rime 58: Praznina me lovi

12. 9. 2023 avtor: Center mladih Koper
obalne rime

Jesen počasi objema obalo, z njo se staplja slutnja praznine. 58. Obalne rime bomo doživeli v znamenju neizogibnega, brezkončnega bega pred votlim.

Časovnica

Dogodek bo povezoval ištrijanski poet Pêro Sŕce, za zvok bo skrbel Lenny Bržan iz Trite Sound (Wuyanni). Vabljeni, da z nami spoznavate in raziskujete dimenzije praznine.

Pišeš poezijo ali zgodbe?

Prijavi se na branje in svoje pisanje predstavi javnosti. Svoja dela lahko bere vsak, prijave so še 𝘰𝘥𝘱𝘳𝘵𝘦 na obalne.rime@gmail.com, perosrce@zavodtrite.si ali v inbox Obalnih rim na FB.

O avtorici

Hannah Koselj Marušič je interdisciplinarna umetnica, pesnica, kantavtorica, igralka in filmska ustvarjalka. Diplomirala je na Akademiji za vizualne umetnosti (AVA), v Ljubljani. V svoji praksi kombinira različne medije; fotografijo, video, slikarstvo, ilustracijo, zvočno umetnost, poezijo in performans. Zanima jo prostor med materialnostjo in spiritualnostjo, med umetnostjo in življenjem, ki si ju prizadeva čim bolj preplesti. Mnogi njeni projekti so, na nek način, raziskovanje tega medprostora.


*Dogodek omogočata Center mladih Koper ter Mestna občina Koper.*