Kultura

Pridružite se 29. mednarodnemu tekmovanju Zlati boben!

26. 6. 2023 avtor: Uredništvo
zlati boben

Prijavite se na tekmovanje in se v ustvarjanju inovativnih vizualnih vabil pomerite s talenti iz vsega sveta!

29. mednarodni festival kreativnosti Zlati Boben vabi, da se pridružite edinstveni priložnosti in sodelujete na mednarodnem tekmovanju »Mladih bobnarjev«, ki že več let ponosno podpira mlade kreativne talente, ki želijo raziskovati svet glasbe in umetnosti.

Letos imate priložnost, da pokažete svoje spretnosti bobnanja in se prvič doslej pomerite s kolegi iz celega sveta. Tekmovanje je organizirano v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in je posvečeno temi »Zmenek z mojstrovino« (A date with a masterpiece).

Čas je, da oblikujete inovativno in navdihujoče vizualno vabilo, ki bo vzbudilo zanimanje za odkrivanje slovenske kulture in umetnosti.

Ekipa strokovnjakov bo nato skrbno preučila prispela dela, avtor najboljšega plakata ali serije plakatov pa bo prejel nagrado v višini 1.000 evrov ter izjemno priložnost za predstavitev svoje zmagovalne ideje na odru letošnjega festivala.

Čas za prijave je omejen, zato ne odlašajte! Prijava v tekmovanje znaša le 50 EUR + DDV, prijave pa organizatorji sprejemajo do 12. septembra 2023.

Golden Drum je mednarodni festival kreativnosti, ki že desetletja predstavlja enega najpomembnejših presečišč ustvarjalnih, marketinških in oglaševalskih profesionalnih skupnosti v evropskem oglaševalskem prostoru. Vsako leto se z inovativnimi idejami tekmovanje za prestižne nagrade dokazuje, da posebno kulturno in ekonomsko-politično okolje posameznikov in ekip pomembno odraža v njihovem izjemnem ustvarjalnem prispevku, ki ga ne samo priznavajo, temveč spoštujejo po vsem svetu.

Ste pripravljeni sprejeti izziv? Več informacij o tekmovanju za mlade bobnarje je na voljo tukaj.