Neformalno izobraževanje / Zabava in prosti čas

Raziskovanje Tanzanije in vzpon na Kilimanjaro s Primožem

28. 2. 2024 avtor: Zavod KŠM Tolmin
plakat

Potovanja, potovanja, potovanja. Sploh obstaja čas, ko ne razmišljamo o tem, kam bi se odpravili naslednjič? Kako bi za nekaj časa pobegnili nekam drugam in raziskovali tuje dežele, preizkušali nepoznane okuse, spoznavali nove ljudi in ustvarjali nepozabne spomine. Tudi mi mislimo, da ne. Zato se v naslednjih treh mesecih opravljamo skupaj na kar tri potovanja! 

Drugo potopisno predavanje bo potekalo v petek, 1. marca 2024, ob 18.00, v Coworking bazi. Odpravili se bomo na raziskovanje Tanzanije in se skupaj povzpeli na najvišji vrh Afrike. Na pot nas bo s sabo vzel Primož Devetak.

Primožu so se dolgoletne sanje začele uresničevati v trenutku, ko je izbral pravo družbo in jim predstavil svoj “bojni” plan za potovanje v Afriko, vse ostalo je sledilo in se na koncu sestavilo v nepozabno izkušnjo. Na potovanju so skupaj raziskovali kraljestvo Levjega kralja in se povzpeli tudi do mogočnega Kilimanjara. Potovanje so zaključili z razvajanjem na eksotičnem otoku Zanzibarju.

Če si tudi ti oseba, ki meni, da so potovanja in spoznavanja tujih dežel najboljša stvar na svetu, tega dogodka ne smeš zamuditi! Spakirajte kovčke in se vidimo! 

Lepo vabljeni.

Kam vse bomo še potovali mladi z mladimi?
→ petek, 5. april 2024: Indija Koromandija z Gregom Rodmanom