Angažiraj se

Samota – generacije izolacije, kamorkoli greš maska gor na faci je

24. 3. 2023 avtor: Uredništvo

Vabljeni na pogovor ob poslušanju dokumentarne radijske igre o življenju najstnikov v času epidemije Covid-19, ki bo v torek, 28. 3. 2023, ob 18. uri, v Stari mestni elektrarni, Slomškova 18 v Ljubljani.

Mladi. Otroci. Starši. Vzgojitelji. Starostniki. Učitelji.

Kje smo? Kako smo? Danes.

V pogovoru bodo sodelovali dr. Kristijan Musek Lešnik, psiholog, dr. Dan Podjed, antropolog in dr. Katarina Kompan Erzar, psihologinja in psihoterapevtka. Sodelovali bodo tudi ustvarjalci radijske igre.

Mladi, ki bi želeli svoje izkušnje in razmišljanja izraziti z glasbo, vabljeni, da se na isti lokaciji in ob isti uri, le v drugem prostoru, udeležite ustvarjalne delavnice, ki jo bo vodil Urh Mlakar, član kolektiva Um&Kuna freestyle show. Prijave na delavnico na naslovu b-air@rtvslo.si.

Dress code: Lockdown

Vabljeni na druženje, na izmenjavo izkušenj, skrbi in vprašanj!


Pogovor in delavnica sta del Festivala radijske igre za dojenčke in malčke Poslušati skupaj (www. rtvslo.si/b-air) in Festivala Bobri (bobri.si), ki je del projekta B-AIR, ki ga vodi Radio Slovenija. Več informacij na spletni strani  Samota – generacije izolacije, kamorkoli greš, maska gor na faci je • Bobri

Vir: Radio Slovenija