Šport / Zabava in prosti čas

Slatna skejta #2

3. 5. 2023 avtor: Mladinski svet Občine Rogaška Slatina
Slatna skejta

Mladost odmeva tudi v Rogaški Slatini!

V letošnjem letu se z našimi aktivnostmi pridružujemo Odmevu mladosti! Aktivnosti in projekti mladinskega dela skupaj z mladimi v ospredje postavljajo pomen in vpliv, ki ga imata mladinsko delo in neformalno učenje na mlade v našem kraju in širše.

Rezerviraj si 𝘀𝗼𝗯𝗼𝘁𝗼, 𝟮𝟳. 𝟱., ker bo v 𝗦𝗞𝗔𝗧𝗘 𝗣𝗔𝗥𝗞𝗨 𝗦𝗟𝗔𝗧𝗡𝗔 pri II. osnovni šoli Rogaška Slatina potekalo rolkarsko tekmovanje! Trike bodo ocenjevali pro-ji iz 𝗦𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝘀𝗸𝗲 𝗿𝗼𝗹𝗸𝗮𝗿𝘀𝗸𝗲 𝘇𝘃𝗲𝘇𝗲.

Program:

🛹 𝟭𝟯.𝟯𝟬 – 𝟭𝟲.𝟬𝟬: 𝗣𝗿𝗼𝘀𝘁𝗼 𝘀𝗸𝗲𝗷𝘁𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴

🔥 𝟭𝟲.𝟬𝟬 – 𝟮𝟬.𝟬𝟬: 𝗧𝗘𝗞𝗠𝗢𝗩𝗔𝗡𝗝𝗘

🏆 𝟮𝟬.𝟬𝟬 – 𝗣𝗼𝗱𝗲𝗹𝗶𝘁𝗲𝘃 𝗻𝗮𝗴𝗿𝗮𝗱

🎸 𝟮𝟬.𝟯𝟬 – 𝗞𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁

Dogodek Slatna skejta se bo odvil, v soboto, 27. 5. 2023, v Skate parku Slatna pri II. OŠ Rogaška Slatina. Gre za rolkarsko tekmovanje, ki ga letos prirejamo že drugo leto zapored. Med 13.30 in 16.00 bo potekalo prosto skejtanje in trening, ob 16.00 sledi tekmovanje, ki se bo ob 20.00 zaključilo s podelitvijo nagrad in koncertom lokalnega mladinskega banda: Laufendorf band. Na tekmovanje se lahko zainteresirani prijavijo preko maila mladinski.rogaska@gmail.com ali privat FB in IG sporočila.

Prijava za tekmovalce bo možna tudi na samem dogodku, do 15.30. Prijavnina znaša 7 €, sodelovali pa bodo lahko v dveh kategorijah in sicer otroški, do 18 let in odrasli, nad 18 let.

Trike prijavljenih tekmovalcev bodo ocenjevali predstavniki Slovenske rolkarske zveze, med njimi tudi Iztok Šumatić. Zmagovalcem bomo podelili lepe denarne in praktične nagrade.

Dogodek so pripravili Aktivna mladina slatnska, Podoba, Slovenska rolkarska zveza, 1412 Skateshop, Mladinski svet Občine Rogaška Slatina in drugi, ki jih razkrijemo kmalu. 😉

V maju se dogodek pridružuje tudi kampanji Odmev mladosti, ki bo po 34 krajih v Sloveniji širila učinke mladinskega dela.