Zabava in prosti čas

Ujma + Samuel Blues @MCMC

25. 7. 2023 avtor: Center mladih Koper
Ujma in Samuel Blues

Lepo vabljeni na našo markovško zelenico, kjer bosta večer popestrila dva kantavtorja, vsestransko nadarjena glasbenika, ki posegata po različnih žanrih.

🔉 UJMA 🔉
Ujma je solo projekt Vasje Oniča, 30-letnega kantavtorja iz Ljubljane, znanega tudi kot bobnarja zasedb persons from porlock, Morvern ter Rush to relax. Po več kot desetletju glasbenega ustvarjanja je leta 2021 pri založbi radia študent izdal svoj prvenec The Hereafter. Plošča se giblje med temačnim folkovskim kantavtorstvom in plesnim elektronskim ustvarjanjem. Na videz preprosto instrumentalno muziciranje prepusti ravno dovolj prostora ujminim vokalom, ki svoj pristni izraz podaja v angleščini in
slovenščini.

Na tokratnem solo koncertu vas bo kantavtor popeljal v vrtinec lastnega življenja in se po burni preteklosti ozrl v svetlo prihodnost, ki jo bo z vami delil v akustični izvedbi.

🔉 SAMUEL BLUES 🔉
Samuel Blues je mlad, vsestransko nadarjen umetnik.​ Glasbenik ki prihaja iz okolice Jesenic z vokalom in slide kitaro nastopa sam.​ Preigrava avtorske pesmi, delta-blues, grunge in težje ritme.​ Na odru ima prezenco, z nogo pa tolče po doma narejenem glasbilu.​ Samuel velja za enega najbolj virtuoznih, izvirnih in nadarjenih glasbenikov v mlajših vrstah slovenske glasbene scene. V svojem arsenalu ima že več kot ducat avtorskih albumov.​ ”Če imate radi surovo in neprekuhano glasbo, je Samuel vaš krvav zrezek”

💶 Vstop prost !💶