Zabava in prosti čas

UMIKO Cosplay Party

16. 4. 2024 avtor: Center mladih Koper
banner dogodka

Vabljeni na UMIKO Cosplay Party, ki bo zažarel na sobotni večer, 20. aprila 2024, v Centru mladih Koper na Gregorčičevi 4 v Kopru. Pripravite se na izjemno izkušnjo, kjer se bo svet animejev zlil s čudovito glasbo iz anime openingov in J-popa. 

Datum: 20. april 2024
Čas: 20:00-24:00
Prizorišče: Center Mladih Koper CMK, Gregorčičeva ulica 4, 6000 Koper, Slovenija
Vstopnina: 5,00 €*

UMIKO Cosplay Party ni le srečanje ljubiteljev japonskih animiranih risank, temveč edinstvena priložnost za povezovanje in ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Naša glasbena kulisa bo sestavljena iz najbolj priljubljenih in prepoznavnih anime opening skladb, obogatena z ritmi J-pop in K-pop glasbenih biserov. Prepustite se glasbenemu popotovanju skozi svet animejev in japonske pop kulture.

Kaj lahko pričakujete: DJ, ki bo vrtel najboljše Anime J-Pop in J-Rock uspešnice! Ne bodo manjkale tudi italijanske anime sigle!

Pokažite svoje najboljše cosplay kreacije in zablestite na plesišču! Glasbene želje zbiramo na našem Discord kanalu.

Oblecite se kot vaš najljubši lik iz animeja ali pa ustvarite svoj edinstven cosplay! Vstopa ne bomo omejevali, želimo pa da smo v cosplayu v čimvečjem številu.**

Povabite prijatelje, zberite svojo ekipo in ustvarimo nepozaben večer! Ne zamudite UMIKO Cosplay zabave.

* Prost vstop imajo UmiKo prostovoljci, člani Kulturnega Društva UMIKO, mladi do 6. leta starosti, invalidi in vojni veterani.
** Kapaciteta prostora: 200 ljudi, v primeru dosegu limita bomo sproti spuščali ljudi glede na trenutno kapaciteto.

Dogodek sta omogočila Mestna občina Koper in Center mladih Koper (Zavod za mladino, kulturo in turizem).