Zabava in prosti čas

Veliki ŠILA finale

5. 6. 2023 avtor: Društvo IMPRO
šila finale

Pa smo dočakali veliki finale ŠILE 2022/2023! Vabljene_i v petek, 16. 6. ob 19h, na veliki zaključek letošnje sezone. Ena od ekip si je v prvem finalu nabrala že manjšo prednost. Katera je to bila? Ali se lahko v velikem finalu zgodi preobrat? Ali bo ŠILA pokal dobil novo domovanje? Bo moderator spet naredil preval ali kakšno drugo gimnastično prvino, morda špago? Vse to in še več izveste na finalu. Po predstavi bo potekala tudi podelitev nagrad za najbolj ošiljene v letošnji sezoni, po podelitvi pa seveda – druženje! Se vidimo.

Zaključek ŠILA predstave
Zaključek ŠILA predstave

KDAJ: petek,16. 6. 2023, 19:00
KJE: Dijaški dom Tabor*
KOLIKO: 3 €
KDO: Gimnazija Bežigrad in Gimnazija Šiška

*Kako do lokacije?
Dvorana DDT se nahaja na notranjem dvorišču. Dostopna je preko glavnega vhoda Dijaškega doma Tabor, s Kotnikove ulice. Če se izgubiš, za orientacijo povprašaj prijazno_ega receptorko_ja.

Zaključek ŠILA predstave
Zaključek ŠILA predstave

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Improvizacijsko gledališče je gledališče brez vnaprej pripravljenega scenarija. Improvizatorji in improvizatorke prizore gradijo pred vašimi očmi in s pomočjo vaših predlogov!

ŠILA je program improvizacijskega gledališča namenjen srednješolcem, ki že od leta 1997 spodbuja kulturno rekreacijo mladih.

Več na www.sila-impro.si