Mladi z manj priložnostmi

Epeka podpira najšibkejše v času epidemije

27. 3. 2020 avtor: Uredništvo

Tudi v Združenju EPEKA, so. p., so se odločili, da priskočijo na pomoč tistim, ki zaradi trenutne situacije ne morejo zapustiti svojih domov, da bi odšli po najnujnejših opravkih. V okviru svojega delovanja se bodo trudili še naprej podpirati pripadnike romske skupnosti, ki jim zapuščanje domov v tem trenutku predstavlja težavo in nimajo svojcev, ki bi namesto njih lahko skočili do najbližje trgovine ali lekarne.

Če si tudi ti v takšni situaciji oz. poznaš koga, ki je, jih lahko kontaktiraš na epeka@epeka.si ali na telefonsko številko 030 610 606 in #ostanidoma, oni pa priskočijo na pomoč z najnujnejšimi opravki! 

EPEKA vabi vse, ki bi kot posamezniki radi izrazili pripravljenost za prostovoljsko pomoč ljudem v stiski v času epidemije, da jim svojo razpoložljivost javite na zgoraj navedene kontakte.

Zahvaljujejo se sofinancerjem, ki jim omogočajo prilagojeno izvajanje rednih aktivnosti: Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Uradu RS za mladino – Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Mestni občini Maribor.

Vir: Združenje EPEKA