Zabava in prosti čas

EPI mladinski tabor

7. 8. 2020 avtor: Mladinski EPI center Piran

Poletje 2020 si bodo v Mladinskem EPI centru Piran zagotovo zapomnili po maskah, razkužilu, ogromnih količinah porabljenih papirnatih brisačk zaradi nenehnega umivanja rok, opozarjanju mladih na upoštevanje fizične distance in še čem. Najbolj pa jim bo v spominu zagotovo ostal mladinski tabor, ki so ga pripravili z aktivnimi mladimi udeleženci.

Ker jim je epidemija koronavirusa prekrižala poletne načrte, udeležbo na dveh mednarodnih mladinskih izmenjavah, so se dogovorili, da vsaj delček programa izpeljejo kar doma. Pripravili so 3-dnevni mladinski tabor, namenjen likovnemu, glasbenemu in kuharskemu ustvarjanju.

Likovni ustvarjalci so poslikali steno v kuhinji mladinskega centra, glasbeniki so ubrano udrihali po perkusijah, strgali kakšno struno na kitari, peli, igrali na flavto in se popolnoma vživeli v glasbeno ustvarjanje. V kuhinji so poskrbeli za pripravo enostavnih, okusnih in uravnoteženih obrokov, večere pa so preživljali ob dobri glasbi, igranju družabnih iger in sproščenem klepetu.

Kljub temu, da so letos poleti ostali doma, so se imeli odlično in že načrtujejo, da bodo podoben tabor ponovili.

Vir in foto: Mladinski EPI center Piran